De service die wij u kunnen bieden houdt niet op bij een passend en professioneel advies bij de verkoop van een auto. We hechten dan ook veel belang aan onze after-sales. Zo kunnen wij dankzij onze eigen werkplaats het onderhoud en reparatie aan uw auto op vakkundige wijze verrichten.

DIENSTEN

U kunt bij ons altijd terecht voor de volgende diensten:
- APK keuringen
- Onderhoud en reparaties (voor alle merken en types)
- Schade-herstel, -afwikkeling, -taxaties en ruitschades
- Inbouw van alle onderdelen & accessoires van alle merken en types
- Uitlezen van storingen, diagnose stellen
- Gecertificeerd leerbedrijf

OPENINGSTIJDEN

Openingstijden werkplaats
maandag tot en met vrijdag: van 08.00 - 17.00 uur
U kunt ons rechtstreeks bereiken via:

tel: 073 - 5587020
mail: info@alwaysbettercars.nl

APK KEURINGEN

Wij zijn een erkend keuringsbedrijf van RDW.
U kunt uw auto laten keuren na het maken van een telefonische afspraak met ons, of via e-mail, waarbij onze bevestiging als afspraak geldt.

Wat wordt gecontroleerd? Bij de APK let de keurmeester onder andere op:
-Verkeersveiligheid
-Remmen
-wielophanging
-schokdempers
-banden
-stuurinrichting
-verlichting
-carrosserie
-Uitlaatgassen

ONDERHOUD

Onderhoud:met behulp van intelligente elektronica; De meeste automobielen geven tegenwoordig zelf aan wanneer zij voor onderhoud even naar de werkplaats willen. Intelligente elektronica berekent dat aan de hand van onder meer het aantal verreden kilometers en de belasting van de motor. Niet eerder dan nodig en niet vaker dan nodig. Service-intervalmeldingen in het dashboard geven vaak aan wanneer het tijd om een afspraak met ons te maken. U ziet in één oogopslag of het om een olieservice of om een inspectie gaat. De benodigde onderdelen voor het onderhoud en eventueele reparaties worden meerderen malen per dag geleverd. Zo hoeven wij en of u nooit niet lang te wachten.

REPARATIE

Reparatie: voorkomen is beter dan genezen. Daarom wordt bij een inspectie altijd in het fout-geheugen van de boordelektronica gekeken. Elke storing die is opgetreden, ook al was het maar een ogenblik, wordt daar geregistreerd. Onregelmatigheden worden zo direct onderkend, waardoor snel en trefzeker - dus goedkoper - kan worden gerepareerd. Met onze geavanceerde computertester behoort langdurig storingzoeken tot het verleden.

AUTOSCHADE

Autoschade? behoud van waarde Kwaliteit, veiligheid en behoud van waarde. Dat garandeert Always Better Cars bij het herstellen van schade aan uw auto. In onze werkplaats kunt u terecht voor zowel een correcte vakkundige schadetaxatie als voor een reparatie aan uw beschadigde auto. Wanneer het nodig mocht zijn, kunnen we uw auto voorzien van een nieuwe ruit, dankzij onze glasservice. Ook voor bemiddeling met uw verzekeringsadviseur kunt u op ons rekenen.

ACCESSOIRES

Accessoires en onderdelen: vele mogelijkheden
Alles wat nodig is om uw auto nog fraaier, comfortabeler en sportiever te maken, kunnen we voor u in huis halen.
Zo kunnen we het door u uitgezochte systeem vakkundig inbouwen zoals radio CD/Mp3-speler, TV, DVD en navigatie-systeem. Maar wat dacht u van Lichtmetalen velgen, ook deze kunnen wij u zeer scherp aanbieden.

Always Better Cars
Overbeeke 15
5258 BL Berlicum

Tel: 073 - 5587020
Fax: 073 - 5587029
Mob: 06- 23666778
E-mail: info@alwaysbettercars.nl

Terug